Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر-گروه سیاست: صبح امروز(۲۶ خرداد) بود که بیانیه ۲۱۰ نماینده مجلس خطاب به نامزدهای جبهه انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری، بدون هیچ اسم و امضایی منتشر شد. در این بیانیه نمایندگان خواستار انصراف نامزدهای جریان انقلاب به نفع سیدابراهیم رئیسی شده بودند.

این بیانیه خطاب به ۴ نامزد جریان انقلاب تاکید می‌کند: «اکنون که در فضای جامعه نشان می‌دهد که اقبال عمومی مردم به حضرت آیت‌الله رئیسی روند افزایشی یافته است، برای شکل ‌گیری دولتی قوی، تمام توان خویش را بکار گیرید و اولین گام موثر در این جهت با اعلام حمایت از ایشان، زمینه را برای شکل‌گیری دولتی قوی مهیا نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا این کناره‌گیری، خود تلاشی برای حضور حداکثری مردم در صحنه شکل دهی به دولتی کارآمد و مقتدر خواهد بود.»

نمایندگان از انتشار این بیانیه اطلاع نداشتند

«احمد امیرآبادی، نماینده مردم قم»، «مالک شریعتی نماینده تهران»، «محمدرضا میرتاج‌الدینی نماینده مردم تبریز»، «حسین میرزایی نماینده مردم اصفهان»، «رمضانعلی سنگدویی نماینده مردم گرگان»، «غلامرضا مرحبا نماینده مردم آستارا»، «نصرالله پژمان فر نماینده مردم مشهد»، «علیرضا ورناصری مردم نماینده مسجدسلیمان»، در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کردند که از انتشار چنین بیانیه ای اطلاعی ندارند.

«روح الله ایزدخواه نماینده تهران» و تعدادی از نمایندگان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، گفتند که پیامک‌هایی مبنی بر امضای چنین بیانیه‌ای برایشان ارسال شده اما مخالفت خود را با آن اعلام کرده‌اند.

تعدادی از نمایندگان نیز اعلام کردند هویت فرد پیامک دهنده برای ما روشن نبود به همین دلیل به این بیانیه اعتنا نکرده و موضوع آن را مورد بررسی قرار ندادیم.

این درحالی است که دو نماینده اصفهان در گفتگو با خبرنگار مهر، مسئولیت تدوین و انتشار پیامکی این بیانیه را برعهده گرفتند و گفتند: «نمایندگان به صورت پیامکی موافقت خود با امضای این بیانیه را اعلام کردند.»

قاضی زاده هاشمی: این بیانیه برخلاف آئین‌نامه داخلی مجلس است

اما در این میان یکی از اعضای ستاد «سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی» نامزد انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: «قاضی‌زاده هاشمی معتقد است، انتشار اینگونه بیانیه‌ها خلاف تفکر و معیارهای دولت جوان انقلابی است و جایگاه و شأن مجلس را در نزد افکار عمومی تنزل داده و در صحت چنین بیانیه‌ای شک و شبهه وجود دارد.»

وی ادامه داد: «به گفته قاضی‌زاده تدوین و انتشار اینگونه بیانیه‌ها خلاف آیین نامه داخلی مجلس است و موجب تنزل جایگاه مجلس در میان قوای دیگر خواهد شد.»

با توجه به اینکه این بیانیه بدون اسم و امضای ۲۱۰ نماینده مجلس منتشر شده بنابراین در صحت اصل آن شبهه وارد است. در صورت صحت بیانیه مذکور نیز، تدوین کنندگان آن و نمایندگانی که به صورت پیامکی از وکلای ملت امضا جمع کرده‌اند باید پاسخگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان باشند چراکه بر خلاف آیین نامه داخلی مجلس اقدام کرده‌اند.

ماده ۷۶ ائین نامه داخلی مجلس، در این ارتباط می‌گوید: «نمایندگان براساس مسئولیت نمایندگی، متعهد و ملتزم به حفظ حیثیات مجلس و نمایندگان و رعایت نظم و نوبت و اجرای آیین ‏نامه داخلی می ‌باشند. در مواردی‏ که نماینده‏ا رعایت تعهدات فوق را ننماید اقدامات ذیل به‌ترتیب از طرف رئیس به‌ عمل خواهد آمد:
۱- تذکر شفاهی در جلسه علنی
۲- اخطار در جلسه علنی
۳- احضار و توبیخ متخلف در جلسه هیأت رئیسه

کد خبر 5236448

منبع: مهر

کلیدواژه: مالک شریعتی سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی انتخابات 1400 احمد امیرآبادی علیرضا ورناصری جبهه انقلاب انتخابات ریاست جمهوری سیدابراهیم رئیسی حسین میرزایی نصرالله پژمانفر انتخابات 1400 سیدابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری علیرضا زاکانی سعید جلیلی سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی شورای نگهبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مناظره انتخاباتی محسن رضایی عبدالناصر همتی ریاست جمهوری محسن مهرعلیزاده ایالات متحده امریکا گفتگو با خبرنگار مهر نامه داخلی مجلس نماینده مردم قاضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است

«علی‌اکبر علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084386 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • اعتراض نمایندگان به وحیدی درباره تغییرات شهرستان ری
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • بایدن قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای ارسال سلاح به اوکراین و اسرائیل را امضا کرد
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم