Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملیکا زارعی درباره اسم "خاله شادونه" و ترس‌ها، نگرانی‌ها و ناراحتی‌هایش با رادیو صبا صحبت کرد و گفت: خیلی اجرا کردن بدونِ بچه‌ها برایم سخت است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ملیکا زارعی معروف به خاله شادونه مجری برنامه‌های کودک است. وی متولد 1365 در تهران است. او از سال سوم دبستان فعالیت هنری خود را با اجرا در برنامه تازه‌ها از شبکه 2 آغاز کرد و در سال 1382 در سریال «دوران سرکشی» یک سکانس بازی کرد و بعد در مجموعه «مهر خاموش» بازی کرد و از سال 1383 همزمان با قبولی در دانشگاه به عنوان مجری برنامه کودک و با نام خاله شادونه مشغول به کار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به خاطر صدای کودکانه‌اش خیلی زود در دل بچه‌ها جا باز کرد.

ملیکا زارعی در گفت‌وگو با رادیو صبا از شروع کار در این حرفه صحبت کرد و توضیح داد: برای اولین بار در سال 1373 در برنامه «تازها» کاری از گروه کودک ونوجوان شبکه دو سیما در تلویزیون شروع به کار کردم و بعد مجموعه مهر خاموش و متهم گریخت را بازی کردم. الان می‌خواهم فقط مجری برنامه کودک باشم چون دوست دارم با تصویر خاله شادونه در ذهن کودکان باقی بمانم.

مجری این برنامه درباره اسم "خاله شادونه" به عنوان مجری برنامه کودک پرسید چرا اسم  خاله شادونه برای شما انتخاب شد؟ او این چنین پاسخ داد: در این برنامه به دنبال اسمی فانتزی برای مجری بودیم که پیام‌آور شادی و دوستی برای بچه ها باشد به نظرمن این اسم خوبی است و در کنار آن هم به دنبال مجری شاداب و خوشرویی بودند که من به خاطرخوشرویی و خنده‌هایم برای اجرای این برنامه انتخاب شدم.

مجری برنامه کودک در خصوص عشق و علاقه‌اش به کودکان گفت: از دوران کودکی، بچه‌های کوچکتر از خودم را دوست داشتم و عاشق بچه‌ها هستم و با آنها ارتباط دوستانه دارم  اما از زمانی که مادر شدم این حسّ مادری به عشق و علاقه من افزود و حسّ بهتری در کنار بچه‌ها دارم.

وی در ادامه گفت: الان که به خاطر کرونا مجبورم بدون حضور بچه‌ها برنامه را اجرا کنم، این کار برایم سخت‌تر است چون من از بچه‌ها انرژی می‌گیرم. وقتی در کنار بچه‌ها هستم خودم را در دوران کودکی می‌بینم و فکر می‌کنم هنوز بچه‌ام و این حس روی اجرای من مؤثر است.

زارعی درباره موضوع برنامه که به فضای مجازی برمی‌گشت، تأکید کرد: من در فضای مجازی به دنبال آنم که چیزی به دانسته‌هایم اضافه کنم و کامل‌تر شوم، این فضا بسیار متنوع است، متأسفانه برخی استفاده نادرست از این فضا می‌کنند و این باعث می‌شود که از این فضا آسیب ببینند به نظر من همه باید تلاش کنیم از این فضا در جهت کامل شدن خودمان استفاده کنیم نه این که با استفاده نادرست از آن متضرر هم بشویم.

نیازِ‌ تلویزیون به سریال‌های چندبعدی/ از داستان فریب آدم‌ها تا شاخ‌های توخالی اینستاگرامدر «پلاک 13» تلویزیون چه خبر است؟/ سرپرست اداره اخبار صدا منصوب شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مریلا زارعی سینمای ایران برنامه کودک و نوجوان رسانه ملی رادیو سینمای ایران برنامه کودک و نوجوان رسانه ملی رادیو مجری برنامه کودک خاله شادونه بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد

سخنگوی شورای اسلامی اراک گفت: فضاهای شهری امروز به طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های شهر دوستدار کودک توجه مدیریت شهری به تمایلات ورزشی و نیازهای حرکتی گروه‌های سنی کودکان و نوجوانان است که در شهرهای بزرگ و به‌دلیل سبک زندگی کم تحرکی که حاکم شده بسیار ضروری است و مورد تاکید شورای شهر قرار دارد.

وی افزود: یکی از رویکردهای ما در شورای شهر، تحقق برنامه شهر فعال است که ارتباط مستقیمی با کودکان دارد و یکی از مؤلفه‌های آن بازی و ورزش‌هاست که برای کودکان بسیار جذاب است که به افزایش میزان تحرک آنها در شهر کمک خواهد کرد و ما در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به این مهم توجه خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک تصریح کرد: فضاهای شهری امروز به‌طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

خسروانی با تاکید بر اینکه ما در شورا و شهرداری همه تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌ها به منظور تحرک هر چه بیشتر کودکان در شهر انجام خواهیم داد، گفت: افزایش فضای‌های ورزشی با رویکرد محله‌ای مانند احداث زمین‌های چمن ورزشی، ورزش‌های پارکی، ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و برگزاری جشنواره بازی_ورزش‌های کودکان در محلات و برای کودکان خاص همچنان در دستور کار شورا قرار دارد.

وی افزود: ایجاد فضای مناسب همراه با امکانات در پارک‌ها برای ورزش‌هایی شامل والیبال و بسکتبال و دوچرخه سواری و اسکیت برد و تسریع در احداث پارک آبی از دیگر پیشنهادات اعضای در نشست پارلمان کودک بود که مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: شهر فعال، با حضور کودکان فعال، یک منبع سرمایه‌گذاری در پیشرفت هرچه بیشتر سرمایه‌های انسانی شهر است.

خسروانی افزود: سیاست ما در شورا این است که برای گسترش میزان تحرک جسمی در سطح شهرها، باید محله محور برنامه‌ریزی و کار کنیم تا شهروندان به خصوص کودکان و نوجوانان برای ورزش کردن، نیاز خاصی به وسیله نقلیه و طی مسافت طولانی و هزینه کرد مالی نداشته باشد و بتواند در محله خودش با امکانات ورزشی که در دسترس دارد فعالیت کند به گونه‌ای که یکی از مهمترین دغدغه کودکان در پارلمان کودک همین در دسترس بودن امکانات ورزشی بود.

وی افزود: امسال هم شورا و شهرداری برای اوقات فراغت برنامه‌های بسیار خوبی تدوین کرده که از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی شده و کودکان و نوجوانان اراکی می‌توانند از برنامه‌های فرهنگی ورزشی که تدارک دیده شده بهره مند شوند.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک اظهار کرد: اعضای پارلمان کودک در نشست با مدیر کل ورزش و جوانان استان، دغدغه‌های ورزشی خود را مطرح کردند و ایده‌های بسیار ارزشمندی ارائه شد.

کد خبر 748116

دیگر خبرها

  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • ببینید | ردپای آبی
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • نخستین کنسرت بی‌کلام «نوای آفتاب» در سال جدید
  • «نوای آفتاب» یک کنسرت بی‌کلام برگزار خواهد کرد
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • ارکستر نوای آفتاب سال جدید را با موسیقی بی کلام آغاز می‌کند